Wat doen we?


Soccer Interprosport Management concentreert zich op de voetbalsport en in het bijzonder op de arbeidsbemiddeling en begeleiding van professionele voetbalspelers. Het sterke en uitgebreide netwerk van betrouwbare zakenpartners en leidinggevende clubs strekt zich uit tot over de hele wereld.

De dienstverlening van Soccer Interprosport Management is van constante topkwaliteit wat garant staat voor een succesvolle samenwerking op maat. Hierdoor streeft Soccer Interprosport Management naar lange termijn relaties waardoor een hechte, persoonlijke band opgebouwd wordt met zowel clubs als spelers.

Soccer Interprosport Management verdedigt momenteel de belangen van ongeveer 50 profvoetballers wereldwijd en beschikt vanzelfsprekend over alle benodigde nationale en internationale licenties en vergunningen. 


Wat kunnen wij betekenen voor spelers


De voetbalwereld is complex en de reglementen en wetten verschillen in ieder land. Daarnaast zijn gesprekspartners voor spelers vaak ervaren clubmanagers waarbij het clubbelang vanzelfsprekend bovenaan staat. Soccer Interprosport Management vindt het belangrijk dat spelers zich kunnen richten op hun hoofdtaak, voetballen. Alle andere zaken moet hij veilig uit handen kunnen geven aan een betrouwbare spelersagent. Door de persoonlijke ervaring en uitgebreide kennis van de voetbalwereld is Soccer Interprosport Management hiervoor de ideale partner.

 

Soccer Interprosport Management staat spelers bij met:

 

  • Carrièreplanning
  • Arbeidsbemiddeling
  • Contractonderhandeling
  • Medische begeleiding
  • Juridisch advies
  • Fiscaal advies

 


Wat kunnen wij betekenen voor clubs


Soccer Interprosport Management is een onafhankelijke zakenpartner voor clubs met een sterk internationaal scoutingsnetwerk van zowel spelers uit Europa, Afrika als Azië. Het team van raadgevers, juristen en fiscalisten uit binnen en buitenland, draagt bij aan het onafhankelijke en objectieve advies waar Soccer Interprosport Management clubs van kan voorzien.

 

Om een speler optimaal te laten focussen op zijn presteren en ontwikkelen, staat Soccer Interprosport Management al zijn spelers bij op maat van A tot Z. De persoonlijke aanpak zorgt voor een betrouwbare en laagdrempelige sfeer tussen Soccer Interprosport Management en zijn spelers wat het rendement ten goede komt.